Welkom bij V.A.C. MACHINES! ๐ŸŽ‰

Leuk dat je interesse hebt om Toekomstbouwer te worden bij ons. Maar, wat betekent dat nu? ๐Ÿค”

Als Toekomstbouwer, bouw je niet alleen mee aan de toekomst van het bedrijf, van onze klanten, maar vooral aan jouw eigen toekomst. Samen met onze medewerkers zetten wij elke dag in op groeimogelijkheden en bijleren zodat ieder zijn of haar toekomst verder kan uitstippelen. ๐Ÿ› ๏ธ

Benieuwd wat onze medewerkers hier zelf over te zeggen hebben? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en wie weet vind jij dรฉ functie waarin je graag verder bouwt aan je toekomst, samen met ons. ๐ŸŒˆ

Ontdek onze vacatures!

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Bij V.A.C. MACHINES kan en mag ik รฉcht meebouwen aan de Toekomst.

Ons Toekomstbouwer DNA

Betrokken

We zijn toegewijd aan onze medewerkers, klanten, technologieรซn en diensten die we aanbieden en we zijn steeds โ€˜one call awayโ€™ als wij elkaar nodig hebben. We voelen ons verbonden met elkaar door geregeld persoonlijke contacten te hebben en deze bewust op lange termijn te onderhouden. Wij voelen ons een deel van een groter geheel waarin wij allemaal een belangrijke rol spelen. โ€‹ โ€‹ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ: "Ik voel dat ik echt een meerwaarde heb binnen het bedrijf omdat elk stukje door mijn handen is gegaan. Van begin tot einde voel je je betrokken in de projecten die wij krijgen en het blijft dan ook niet bij een job die je gewoon zomaar doet; je hebt echt een impact op verdere processen."

Betrouwbaar

โ€˜Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.โ€™ โ€‹ We spelen in de op de noden van de medewerkers en van de klanten en komen onze beloftes na, of het nu gaat over onze dienstverlening of over het omgaan met elkaar binnen het bedrijf. ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ: "Als we beloftes doen, zorgen we ervoor dat het altijd wordt nagekomen. Zelfs als we merken dat iets moeilijker ligt dan eerst gedacht, bespreken we alles eerst zodat we alsnog kunnen helpen zoals beloofd.โ€‹"

Expertise

We zijn elk experten in onze functie waardoor wij elkaar versterken en samen tot een oplossing komen. We verdiepen ons steeds meer in ons vakgebied door trainingen te volgen en zo up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. We brengen onze gespecialiseerde kennis verder graag over naar onze klanten om zo impact te hebben in het dagdagelijkse leven.โ€‹ โ€‹ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ: "Wat ik net zo leuk vind aan V.A.C. MACHINES is dat je jezelf kan blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen in je vakgebied. Zo kunnen we klanten verder helpen en samen zoeken naar oplossingen voor hun problemen.โ€‹"

Passie voor Technologie

Of je nu boekhouder, salesmanager of technieker bent, we dragen allemaal een hart voor technologie. Die sterke basis verbindt, inspireert en motiveert ons om deze passie te delen met de anderen.โ€‹ โ€‹ ๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ: "Je zou denken, in mijn functie als iemand die offertes opmaakt, dat die technologie niet zo dichtbij komt; maar het is net interessant te weten hoe alle machines vanbinnen en vanbuiten werken. Zo weet ik de waarde en best mogelijke toepassingen en samenstellingen van de machines die we aanbieden. Het is gewoon leuk de klant te kunnen vertellen welke toepassing beter werkt voor een bepaalde machine dan een andere."

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (โ€œAVGโ€ of GDPRโ€).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?